Ευρώπη

Ευρώπη (16)

Ανακαλύψτε τη γηραιά ήπειρο, με τα εναλλασόμενα τοπία της και τη μακρόχρονη ιστορία.

Επιλέξτε περιοχή...

Πορτογαλία

Πορτογαλία (5)

Μία πλούσια και με ποικιλία γη από ζωντανές πόλεις και παραδοσιακά χωριά, οι επισκέπτες εκπλήσσονται από τις υπέροχες παραλίες της χώρας, την ύπαιθρο και το κέρας της Αμάλθειας, τα οποία κυμαίνονται από τα προϊστορικά σχέδια σε  Foz Coa μέχρι το λιμάνι Angrado Heroísmo του 15ου αιώνα.

Περισσοτερα...
Ιταλία

Ιταλία (3)

Ταξιδεύοντας στην Ιταλία παραμένει μία από τις πιο σπάνιες εμπειρίες της ζωής – σαν μία υπέροχη μέρα τις άνοιξης ή τη δύναμη της πρώτης αγάπης – που δεν μπορεί ποτέ να υπερεκτιμηθεί. Σε μερικά μέρη μπορεί η ιστορία, η τέχνη, η μόδα, το φαγητό και  la dolce vita (‘’η καλή ζωή’’) να αναμιχτούν τόσο αβίαστα.

Περισσοτερα...
Ολλανδία

Ολλανδία (2)

Επίπεδη όπως το τοπικό  pannenkoek, η Ολλανδία είναι μία χώρα με χωράφια με πολύχρωμες τουλίπες και κανάλια, εκλεπτυσμένες πόλεις και μερικές από τις πιο εντυπωσιακές πόλεις στη Βόρεια Ευρώπη. Κατέχει αρκετά μεγάλο πολιτιστικό βάρος, βασιζόμενη στους Van Gogh, Rembrandt και Mondrian, μεταξύ άλλων.

Περισσοτερα...
Ηνωμένο Βασίλειο

Ηνωμένο Βασίλειο (2)

Μόνο λίγες περιοχές συνδυάζουν το τοπίο, την ιστορία και τον πολιτισμό όπως το Ηνωμένο Βασίλειο. Μία χώρα όπου υπάρχουν επιβλητικές πόλεις όπως το Λονδίνο, η Γλασκόβη και το Μάντσεστερ που μοιράζονται το χάρτη με τις κορυφές του Snowdonia και τις κολοσσιαίες πλαγιές των Highlands.

Περισσοτερα...
Γαλλία

Γαλλία (2)

Θα μπορούσατε να περάσετε τις διακοπές μιας ολόκληρης ζωής στη Γαλλία και να αισθάνεστε ότι δεν έχετε δει δίκαια τη χώρα. Παραμένει ο πιο τουριστικός προορισμός του πλανήτη, που αξίζει το κύρος του λόγω της συντριπτικής  μάζας ιστορικών θησαυρών, τα παραμυθένια τοπία και τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες.

Περισσοτερα...
Ουγγαρία

Ουγγαρία (2)

Πολιτιστικά και γλωσσικά η Ουγγαρία αποτελεί την «ξεχωριστή ιδέα» στην Κεντρική Ευρώπη, διαφέροντας  από όλους τους άμεσους γείτονές της, όμως για τους πιο αξιόλογους λόγους. Η Ουγγαρία είναι ένα έθνος του οποίου η πρωτεύουσα, Βουδαπέστη, μπορεί να θεωρηθεί ισάξια της κλασικής Βιέννης.

Περισσοτερα...