Ουρουγουάη

Είναι ένας ειρηνικός, χαλαρός προορισμός με μακρά ιστορία φιλελευθερισμού αυτό το έθνος μεγέθους πινέζας που βρίσκεται συμπιεσμένο ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή, υπάρχει για να εκτιμά κανείς τη λεπτή γοητεία και τα αξιοθέατα μικρής κλίμακας, και για να έχει ταξιδιώτες.

Κλίμα

Καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε:
Ουρουγουάη έχει ένα  εξαιρετικό εύκρατο κλίμα, με ήπιους χειμώνες και καλοκαίρια. Το καλοκαίρι είναι από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο και είναι η πιο ευχάριστη εποχή, ειδικά κατά μήκος της ακτής. Τα παραλιακά θέρετρα έχουν πολύ κόσμο μεταξύ των Χριστουγέννων και του Φεβρουαρίου, με μεγάλη κορύφωση σε κόσμο κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Στο εσωτερικό και κατά μήκος του Ρίο Ουρουγουάη, ο Ιανουάριος είναι ο πιο ζεστός μήνας, με θερμοκρασίες που πολλές φορές φτάνουν  πάνω από 30˚ C. Για καλό καιρό και πιο ήσυχο συνθήκες σε εθνικό επίπεδο, ο  Δεκέμβριος και ο Μάρτιος είναι καλοί μήνες για να την επισκεφθείτε. Ο χειμώνας και η Άνοιξη μπορεί να γίνουν ψυχροί λόγω του ανέμου και της βροχής, αλλά οι θερμοκρασίες παραμένουν αξιόπιστα πάνω από το μηδέν.

Η απαιτούμενη ένδυση:
Φέρτε ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι, μέτριου βάρους ρούχα το χειμώνα, το φθινόπωρο και την άνοιξη. Ένα αδιάβροχο είναι απαραίτητο για όλο το χρόνο.

Περισσότερα σε αυτή τη κατηγορία: « Βολιβία Βενεζουέλα »

Επιλέξτε Περιοχή

FreeCurrencyRates.com