Αργεντινή Προτεινόμενο

Η Αργεντινή βρίσκεται στη Νότια Αμερική, που χωρίζεται από τη Χιλή προς τα δυτικά από τη μακρά σπονδυλική στήλη των Άνδεων. Το τοπίο της είναι εξαιρετικά ποικίλο, από το υπο-τροπικό και ηλιοκαμένο, και στο υπο-Αντερκτικής  κατώτερο άκρο της με τα παγωμένα νερά που αστράφτουν και τους παγετώνες. Έχει 3.100 μίλια (4.989 χιλιόμετρα) ακτή. Τα ανατολικά της σύνορα είναι με τον Ατλαντικό Ωκεανό, με την Ουρουγουάη, τη Βολιβία, την Παραγουάη και τη Βραζιλία στα βόρεια και στα βορειοανατολικά.

Κλίμα

Καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε:
Το κλίμα της Αργεντινής κυμαίνεται από τη μεγάλη ζέστη και εκτεταμένες βροχοπτώσεις των υποτροπικών Τσάκο στα βόρεια, μέχρι το ευχάριστο κλίμα των κεντρικών Πάμπας και το υπο-Ανταρκτική κρύο της Θάλασσας της  Παταγονίας στα νότια. Στην κεντρική περιοχή το κλίμα της περιοχής είναι εύκρατο, αλλά μπορεί να είναι πολύ ζεστό και υγρό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (Δεκέμβριος – Φεβρουάριος) και ψυχρός το χειμώνα.
Η πιο ευχάριστη εποχή για να επισκεφτεί κανείς το Μπουένος Άιρες είναι Σεπτέμβριος – Νοέμβριος και Φεβρουάριος – Μαρτίου είναι καλύτερο να αποφεύγεται η πόλη τον Ιανουάριο, όταν η θερμότητα είναι στα ύψη και πολλοί από τους κατοίκους καταφεύγουν στην ακτή και αφήνουν πίσω τους μία πόλη φάντασμα. Για να εξερευνήσετε την άγρια φύση της Παταγονίας είναι καλύτερο να γίνει αργά την άνοιξη και τους μήνες του καλοκαιριού – μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου – ενώ οι βόρειες περιοχές είναι πιο φιλόξενες την άνοιξη, το φθινόπωρο και το χειμώνα. Εάν θέλετε να πάτε για ταξίδι για σκι στην Αργεντινή, χτυπήστε τις πλαγιές κατά τη διάρκεια μέσα Ιουνίου έως Οκτώβριο.

Η απαιτούμενη ένδυση:
Τα ελαφριά ρούχα είναι γενικά το μόνο που απαιτείται στα βόρεια, ενώ τα ζεστά ρούχα είναι ασφαλώς απαραίτητα στα νότια, πάνω στα βουνά και κατά τους χειμερινούς μήνες στην κεντρική περιοχή. Είναι φρόνιμο μα πάρετε αδιάβροχα σε όλες τις περιοχές και ένα καλό αντηλιακό.

Περισσότερα σε αυτή τη κατηγορία: Χιλή »

Επιλέξτε Περιοχή

FreeCurrencyRates.com